Najrýchlejšia pôžička

05.03.2014 Bratislava

Bratislava 5. marca (OTS) - Pokiaľ potrebujete bleskové peniaze tu a teraz, neváhajte. Do 5 minút máte všetko vybavené a peniaze sa k vám len pohrnú. Dajte starosti bokom a vyložte si nohy na stôl, prichádza najrýchlejšia pôžička.

Ako ju získať?
Máte dve jednoduché možnosti, ako prísť k rýchlej pôžičke. Jeden zo spôsobov je podať si online žiadosť.
Vašou úlohou bude vyplniť niekoľko údajov, ktoré potrebujeme preto, aby sme vedeli, či vám môžeme poskytnúť pôžičku. Podmienky pre jej získanie nie sú nijak prísne. Bude nám k tomu stačiť váš platný OP a riadne vyplnená žiadosť.

Medzi základné údaje, ktoré vyplníte patrí samozrejme vaše meno, adresa, rodné číslo a číslo občianskeho preukazu. Nasleduje váš e-mail a telefonický kontakt, aby sme sa s vami vedeli čo najskôr spojiť pri overení údajov, alebo nejakej nezrovnalosti.

Odporúčame vyplniť aj číslo účtu, ktoré zaručí to, že sa k vám peniaze dostanú už do 24 hodín. Pokiaľ tento údaj nemáte, alebo bankový účet nepoužívate, kľudne bude stačiť aj vaša adresa. V schránke tak do cca 3 dní čakajte poštovú poukážku v hodnote vašej pôžičky.

Samozrejme je tu miesto aj na vyplnenie sumy, ktorú potrebujete a času, ktorý si dáte na splatenie dlhu. Ako kontrolný údaj prosím dopíšte približný mesačný príjem. Tento údaj si neoverujeme potvrdením o príjme.

Rýchle vybavenie aj cez sms
Ako vidíte je to naozaj jednoduché. Základné údaje len vypíšete a odošlete. Máte možnosť žiadosť o pôžičku vyplniť aj cez SMS vďaka vášmu mobilu. Kdekoľvek sa nachádzate máte priestor pre požiadanie o pôžičku.
 

Vyberte región